Працюємо щодня 9: 00–18: 00 без обіду

Back to all Post

kozherzhat ivan

КОЧЕРЖАТ Іван Омелянович народився 8 червня 1974 року в селі Джугастрове Іванівського району Одеської області.

         Згодом переїхав на постійне місце проживання в м. Долина Івано-Франківської області.

         З 1980 по 1991 рік навчався в Долинській середній школі № 6. В 1996 році закінчив Львівську академію ветеринарної медицини за спеціальністю зооінженерія.

         Одразу після навчання  розпочав свою трудову діяльність на державній службі. З червня 1996 року працював спеціалістом організаційного відділу Долинської районної державної адміністрації і в травні 1997 року був призваний  на службу до лав армії, в 1998 році, після служби, знову повернувся на роботу в Долинську РДА.

В 2007 році переведений на посаду начальника відділу надзвичайних ситуацій та екобезпеки РДА.

 У 2009 році призначений першим заступником голови Долинської районної державної адміністрації.

 З 2010 по 2014 року працював на посаді заступника голови РДА.

 В 2013 році закінчив Львівський регіональний інститут державного управління НАДУ при Президентові України за спеціальністю «Державне управління».

З 20 грудня 2022 року свідомо вступив на військову службу по мобілізації в особливий період. З 15 березня 2023 року був направлений в зону бойових дій.

7 липня 2023 року старший лейтенант, командир механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону 110 окремої механізованої бригади КОЧЕРЖАТ Іван Омелянович загинув під час виконання службових обов’язків внаслідок штурмових дій з боку противника біля н.п. Авдіївка Покровського району Донецької області захищаючи суверенітет  і територіальну цілісність України.

Add Your Comment

Веб-сайт Краєзнавчого музею "Бойківщина" Тетяни і Омеляна Антоновичів розроблено за фінансування Уряду Канади через Фонд сприяння розвитку малих і середніх підприємств проекту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС). Проект ПРОМІС впроваджує Федерація канадських муніципалітетів (ФКМ) за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади. Контент веб-сайту є виключно думкою авторів та необов’язково відображає офіційну позицію Міністерства міжнародних справ Канади та ФКМ. Більше про Проект ПРОМІС на веб-сайті, (натисніть на картинку, щоб перейти).